Internationaal ondernemerschap en verzekeren

Internationaal ondernemerschap en verzekeren

Belgie

Internationaal ondernemerschap en verzekeren in BelgiëAls internationale ondernemer in België is het belangrijk om uw bedrijf en bezittingen te beschermen tegen potentiële risico's en onzekerheden. Op deze pagina bieden we u alle informatie die u nodig heeft om de verschillende soorten verzekeringen die beschikbaar zijn voor u te begrijpen en om de juiste dekking te kiezen voor uw specifieke behoeften. 
 

De belangrijkste soorten zakelijke verzekeringen in België: wat moet u weten

Als ondernemer in België is het belangrijk om uw bedrijf te beschermen tegen onvoorziene risico's en onverwachte gebeurtenissen. Er zijn verschillende soorten zakelijke verzekeringen beschikbaar om u daarbij te helpen, waaronder:

Aansprakelijkheidsverzekering: deze verzekering biedt dekking voor schade die uw bedrijf aan anderen kan toebrengen, zoals bijvoorbeeld letselschade of materiële schade. 
Bedrijfsschadeverzekering: deze verzekering biedt dekking voor schade aan uw bedrijfspand of -inventarissen als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, of inbraak. 
Inkomensverzekering: deze verzekering biedt financiële dekking als u als ondernemer tijdelijk of permanent niet in staat bent om te werken als gevolg van bijvoorbeeld ziekte of een ongeval.

Klantcases - Ontdek de verhalen van onze klanten die ook ondernemen in België

"Ik ben ontzettend tevreden over de manier waarop ik geholpen werd bij het afsluiten van mijn verzekering in België. Ik had veel vragen en twijfels en het team van het bedrijf was enorm behulpzaam en professioneel. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en me uitgebreid te informeren over de verschillende verzekeringen en dekkingen die beschikbaar waren. Ik voelde me echt gerustgesteld en op mijn gemak tijdens het gehele proces. Ik zou zonder twijfel dit bedrijf aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een verzekering in België."

Download onze whitepaper België

 E-paper preview 

Whitepaper Belgie

In deze whitepaper ontdekt u hoe u kunt starten met ondernemen in Belgie. 
 

 Download

Ontdek meer met onze video's

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het aanvragen van een zakelijke verzekering in België?

Het aanvragen van een zakelijke verzekering in België is een relatief eenvoudig proces. Hier zijn de stappen die u kunt volgen:

Stap 1: Maak een lijst van uw specifieke verzekeringsbehoeften. Overweeg welke risico's uw bedrijf loopt en welke dekking daarbij past.

Stap 2: Verzamel informatie over uw bedrijf. U zult waarschijnlijk bepaalde gegevens over uw bedrijf moeten verstrekken, zoals bijvoorbeeld de grootte van uw bedrijf, de locatie en het soort werk dat u doet.

Stap 3: Neem contact op met ons. Internationaal verzekeren kan u helpen bij het kiezen van de juiste verzekering en het aanvragen van de verzekering.

Stap 4: Verstrek alle benodigde informatie en documenten. U zult waarschijnlijk bepaalde informatie en documenten moeten verstrekken om uw verzekeringsaanvraag te kunnen afronden. Dit kan onder andere omvatten medische gegevens, financiële informatie en bewijs van eigendom voor bezittingen die u wilt verzekeren.

Hoeveel kost een zakelijke verzekering in België?

De kosten van een zakelijke verzekering in België kunnen sterk variëren, afhankelijk van het type verzekering en de dekking die u kiest. Bespreek uw specifieke behoeften met een van onze adviseurs om een beter idee te krijgen van de kosten.

Waar kan ik zakelijke verzekeringen in België vinden?

U kunt zakelijke verzekeringen vinden bij verschillende verzekeraars en verzekeringsmakelaars in België. Internatationaal Verzekeren biedt u alle verzekeringen en adviezen die u nodig heeft.

Wat is de looptijd van een zakelijke verzekering in België?

De looptijd van een zakelijke verzekering in België kan variëren, afhankelijk van het type verzekering en de specifieke voorwaarden. Sommige verzekeringen hebben een jaarlijkse looptijd, terwijl andere verzekeringen een langere looptijd hebben.

Doet u ook zaken in andere landen?