Over

Over

Internationaal verzekeren.nl

Internationaal verzekeren is een initiatief van Van Luin. Sinds 1986 is Van Luin 'founding partner' van een internationaal intermediair netwerk, UNiBA. Dit partnership en het feit dat wij internationaal verzekeren al 35 jaar uitdagend en leuk vinden, maakt dat wij onszelf met een gerust hart specialist internationaal verzekeren noemen.
 
In onze dagelijkse praktijk constateren we dat bewustzijn van en kennis over internationaal verzekeren bij internationaal werkende bedrijven in Nederland niet of nauwelijks aanwezig is. Is verzekeren bij het MKB in Nederland al (te) vaak een sluitpost, bij internationaal verzekeren is dat helemaal het geval. De risico’s bij internationaal zakendoen en niet of niet juist verzekeren zijn echter complexer dan het verzekeren van lokale risico’s. En dat willen we veranderen. Bedrijven helpen ook op verzekeringsgebied goed voorbereid naar het buitenland te laten gaan.
 
Wij zien internationaal verzekeren bijna als een hobby. We vinden het leuk, willen er graag over praten en zijn in staat om de complexiteit er van goed en eenvoudig uit te leggen. Adviseren over internationaal verzekeren is een vak!
 
Wij delen graag onze kennis over internationaal verzekeren. Met als doel om ondernemers beter voorbereid naar het buitenland te laten gaan. Die kennis delen wij in onze whitepapers, in blogs en via de site www.internationaalverzekeren.nl Met deze site bieden wij een onafhankelijke bron van informatie aan. Een plek waar internationale ondernemers naar toe kunnen om hun succes in het buitenland te verzekeren.

"Wij willen als initiatiefnemer bereiken dat bewustzijn van en kennis over internationaal verzekeren in Nederland vergroot wordt. Wij hebben die ambitie en we investeren hier graag in. Samen met VLC & Partners en UNiBA zijn we krachtige kennispartner voor alle type bedrijven."

Robert Havekotte - Van Luin